top of page

RETREAT HET LEKKERE LEVEN

3 dagen de ruimte

Verlang je ernaar om te ontdekken welke kant je op wilt en wat nu echt precies bij je klopt? Dan is dit retreat voor jou!

t/m 15 september 300 euro korting

Retreat: Over mij
Retreat: Pro Gallery
IMG_5620.jpg
Retreat: Afbeelding
DSC_8464-bewerkt.jpg

VANAF NU IS HET LEVEN JUMMIE

Hoi! Wij zijn Sandii en Anke. Of Anke en Sandii. Het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook, we nodigen jou graag uit.


Om samen met ons te ontbraven, verslapen, verzaken. 

Om te spelen, verstillen, wild te zijn.

We nodigen je uit om luid te zijn, maar soms ook stil te zijn. 

Heel te Zijn. (Zijn met hoofdletter ja. ‘Oh wat errug!’ maar wel wat we willen toch?!)


Om grappen te maken, terwijl je jezelf heel serieus neemt. 

Kortom, wij nodigen je uit om jezelf te herontdekken. Wat wil jij eigenlijk? Wat is je verlangen? Kun je daar nóg dichterbij komen en je leven hierop inrichten?


We willen je laten voelen; het leven is hier en het leven is lékker.

Retreat: Over mij

WAT GAAN WE EIGENLIJK DOEN?

We organiseren een retreat voor jou! Retreat Het lekkere leven. Over je leven & bedrijf vormgeven, precies zoals het werkt voor jou.


Tijdens dit retreat ga je vooral heel erg doen wat jij zelf wilt. Wat goed voelt. Waar je zin in hebt. Je maakt contact met jouw innerlijke wilde vrouw. Die soms ja zegt. Soms nee zegt. Die dat met charme doet, met overgave. Of gewoon blunt en rechtdoorzee, omdat dat bij je past.

Om te oefenen voor later. En later is dan gewoon vanaf direct na dit retreatfeest, dat snap je wel hè? 

Wij zorgen ervoor dat het je deze dagen aan niks ontbreekt. Dat je je verzorgd voelt. Ontzorgd. We zorgen voor prikkeling van je creativiteit maar ook rust om even-helemaal-niks te doen.

DSC_8135-bewerkt.jpg
Retreat: Over mij
Retreat: Afbeelding
3827ddbf-2bb1-4805-89ef-7b9c54f81f69.jpg

WAT BRENGT DIT RETREAT JE?

Vanaf dit retreat sta je zuiverder voor wat je wilt, bibberloos en vrij. Je staat vrijer voor wie je bent, gelukkig en zuiver. Je hebt afgerekend met wat je niet meer dient. Met mildheid.


Wij willen dat mensen je vragen hoe je het toch doet, zo blij en vrij leven, met een groeiend bedrijf en een gezin. En we willen dat je zo onbewust bekwaam in het vrijblij leven bent dat je antwoord is: ‘Geen idee eigenlijk, het gebeurt gewoon.’

20200925-DSC_1809 klein.jpg
Retreat: Over mij
DSC_8506-bewerkt.jpg

WAT GAAN WE VOORAL NÍET DOEN?

 • Je fixen. Jij hoeft niet gefixed te worden, je bent supergaaf zoals je nu bent. Daar zijn we heilig van overtuigd.

 • Je pushen naar je ‘next level’. Groei ontstaat vanzelf als je eerlijk bent over wie je bent en wat je wilt.

 • Je vermoeien met een dagprogramma tot op de minuut geschreven. We hebben veel in onze rugzak en kunnen van alles doen, maar we laten je ook lekker met rust. En we weten: In de tijd tussendoor gebeurt de meeste magie.

Retreat: Over mij

WE HELPEN JOU...

… herinneren aan hoe belachelijk leuk je bent;
… intappen op wat klopt voor jou: waar verlang je naar? Wat maakt het leven voor jou écht lekker?
… te accepteren dat je wilt wat je wilt
… te omarmen dat je bent wie je bent
... los te laten hoe het heurt

Retreat: Welkom
Retreat: Pro Gallery

SANDII & ANKE

Anke & Sandii

DSC_8464-bewerkt_edited_edited.jpg

ANKE:

'Ik heb in 8,5 jaar ondernemerschap geleerd dat je veel minder hard hoeft te werken als je jezelf omarmt. Je jezelf heel erg leuk vindt en dat als vertrekpunt neemt voor het leven en je bedrijf. 


Als je leert werken met je eigenheid, als je alles mag willen wat je wilt en jezelf toestemming geeft om daar volledig voor te gaan, heb je alles al in huis. En hoef je niet zo je best meer te doen. Dat geeft je de rust, ruimte & vrijheid om je leven precies zo in te richten zoals jij dat wilt.


In mijn werk zoek ik altijd naar manieren om jou te helpen voelen hoe het voelt om expressie te geven aan wie jij bent. Op meerdere lagen: fysiek, emotioneel, spiritueel & mentaal. Ik help je om beweging te creëren daar waar het een beetje vast was komen te zitten, zodat je zelf (weer) gaat ervaren hoe LEKKER het is om volledig je eigen plek in te nemen. Eerst in jezelf, daarna in de wereld. Ik kijk ernaar uit om je mee te nemen op reis in jezelf tijdens een begeleide meditatie, een ‘energy release session’ of gewoon tijdens een gesprekje aan de keukentafel.'

SANDII:

Sandii: “Wat ik de afgelopen 14 jaar leerde, is dat het niet veel zin heeft om advies aan te nemen van experts die een leven leven dat jij helemaal niet wilt hebben. Door schade en schande (zoals je dat zegt dan, want ik voel geen schande) ervoer ik hoe belangrijk het is om te ondernemen op míjn manier - ook als dat niet ‘professioneel’ voelt. Ondernemen is net leven, het moet wel lekker zijn.


Ik kijk graag met je mee waar je werk en de rest van je leven tot een lekkere mix kan pureren. Zodat je geen concessies doet aan aan alles wat je dierbaar is; je geluk, gezondheid, gezin. We leven in een tijd waarin zoveel meer mogelijk is dan tot twintig jaar geleden. Tijd om dat nu eens écht te gaan benutten.”

DSC_1817-bewerkt_edited.jpg
Retreat: Diensten

Samen willen we je laten voelen dat jij jouw leven en onderneming precies zo mag inrichten zoals kloppend voelt voor jou. Dat jij vooral mag zijn wie je bent. En daar alles omheen bouwt.


Je verlaat dit weekend met een opgeladen batterij en het gevoel dat je vrij bent om het leven te kiezen dat voor jou bestemd is.

Retreat: Over mij
DSC_8233-bewerkt.jpg

DUS, HERKEN JE JEZELF IN HET VOLGENDE?

 • Je hebt echt iets te zeggen/geven en wilt daarmee de wereld een beetje mooier maken.

 • Je hebt een goed leven. Maar je wilt een LEKKER leven.

 • Je wil je bedrijf graag nog meer naar jouw hand zetten.

 • Je voelt je nog láng niet op het toppen van je kunnen. Je hebt nog veel meer in je mars. Je wilt dat graag vormgeven, maar niet door harder te werken.

 • Jouw bestaan voelt soms gejaagd, niet bevredigend. 

 • Tegelijkertijd kan het je niet snel genoeg gaan en denk je, wanneer wordt het nu écht ontspannen?

 • Je zou je best graag willen omringen met vrouwen die jou uitdagen, die jou begrijpen, die jou laten zijn wie je bent en je groter zien dan jijzelf soms kunt zien. Maar waar oh waar kun je ze vinden?

Retreat: Over
20200925-DSC_1985 klein.jpg

EN WIL JIJ...

 • De rust, tijd en ruimte ervaren om het leven precies zo in te richten zoals jij dat wil?

 • Vervulling en geluk ervaren in jouw leven?

 • Minder hard boksen, meer ontspanning & zachtheid?

 • Bezieling ervaren in business en leven?

 • Stem geven aan dat wat diep binnen in je leeft?

 • Een liefdevol, inspirerend en uitdagend netwerk om je heen verzamelen van vrouwen die jou écht accepteren en uitdagen?

 • En tegelijkertijd óók kriebels in je buik van enthousiasme en opwinding?

  Denk je na over deelname? Klik op de knop hieronder.

Retreat: Over
DSC_8697-bewerkt.jpg

IK WIL EVEN BELLEN MET EEN VAN JULLIE

Retreat: Welkom

OF WEET JE ALLANG DAT JE MEE WILT?

Voel je intuïtief dat je erbij moet zijn? Bellen is alleen nodig bij twijfel. Kom er gezellig bij!

Retreat: Over
Retreat: Citaat

Start? woensdag 18 oktober 2023 12.00 uur

Eind? vrijdag 20 oktober 14.00 uur

Waar? Wierschuur in Hippolytushoef

Hoe? Lekker met een eigen kamer én eigen badkamer
Meedoen? Druk op een button voor direct bestellen óf even bellen.

Retreat: Over mij

WE STELLEN ELKAAR AAN JE VOOR

Sandii door Anke’s ogen: 

'Ik houd enorm van deze vrouw. Na afloop van de fotoshoot voor deze retreat had ik pijn in mijn wangen, omdat ik altijd zo moet lachen om Sandii’s droge humor. Die serieuze foto’s waren dus best een uitdaging!! 

Wat ik waardeer in Sandii is dat ze zo open staat voor wie je bent, zonder oordeel. Ik voel me bij haar vrij om te zijn wie ik ben. Inclusief rafelrandjes, twijfels & mood swings. Maar ook inclusief groot succes, gekkigheid & wildigheid.  

Daarnaast vind ik het inspirerend hoe ze haar leven en bedrijven vormgeeft. Mijn eigen bedrijf is lean & mean, maar later als ik groot ben wil ik een bedrijf zoals Sandii het heeft. Ik vind het heel knap hoe zij meerdere bedrijven naast elkaar heeft, een gezin met drie kinderen, een drukbezette man, een ex-man, en alles precies zo inricht zodat het werkt voor haar. Diep diep diep respect dus voor deze vrouw. Ik voel me vereerd dat ik met haar deze retreat mag hosten en kijk er enorm naar uit!'


Anke door Sandii’s ogen:

‘Ik zei laatst tegen iemand: ‘Anke is de meest zuivere persoon die ik ken.’ En toch is ze leuk. Hoe is het mogelijk? Anke prikt dwars door je heen en eigenlijk wíl je dat ook (dat weet ze, weet ik zeker).


Ze is voor mij een groot voorbeeld in het lopen van haar eigen pad, óók als het haar wat kost. Ik volg dat met veel ontzag. Ondanks dat het kan lijken alsof ze steeds wat anders doet omdat zo zich zo snel ontwikkelt, zie ik vooral een vrouw die heel stabiel is in het doen wat ze te doen heeft. 


Ze practiced keihard wat ze preached en dat vind ik echt mooi om te zien. 


En ik heb haar graag om me heen om keihard mee te lachen, met grapjes enzo. Maar ook omdat het gewoon echt fijn is om haar om me heen te hebben.'


Bellen? Vragen? Klik op de knop en we nemen contact op.

DSC_8242-bewerkt.jpg
Retreat: Pro Gallery

STEL JE EENS VOOR,

je wordt ’s ochtends wakker en je weet, vandaag hoef ik helemaal niks. Nothing to do. Nowhere to go.


Je hoort de vogeltjes fluiten, als je naar buiten kijkt zie je heel veel groen. Je gaat lekker douchen. Alle tijd. En sjokt naar beneden. Onderweg kom je alleen maar mooie mensen tegen. Die ook in standje relax staan. Je glimlacht naar ze. Je ziet de ontbijttafel en voelt een golf van dankbaarheid: het ontbijt staat al klaar. Zoveel lekkers. En jij hoeft niks klaar te maken! Niet voor je partner. Niet voor je kinderen. Sterker nog: komende drie dagen mag je ie-de-re maaltijd aanschuiven. Prachtig, voedzaam, heerlijk eten. Bereid door een privé chef, met liefde.

Je schuift aan en voelt jezelf met iedere minuut rustiger worden. Meer jezelf. Je krijgt ademruimte. Voelt wie je bent. Wat je wilt. Er verschijnt een glimlach op je gezicht. Oh ja. Wat een heerlijk cadeau heb je jezelf gedaan. Je bent op retreat het Lekkere Leven.

Zijn wie je écht bent, temidden van de drukte van het dagelijks leven kan nog best een uitdaging zijn.

Voelen wat je wilt, als je kinderen of jouw bedrijf ook om jouw aandacht vragen.

Kloppende keuzes maken over hoe je echt wilt leven, terwijl je druk bezig bent de boel draaiende te houden is best ingewikkeld.

Daarom gaan we in dit retreat in de vertraging. We hebben geen haast. We duiken in een bubbel waarin tijd even stil mag staan. En je in het NU mag voelen, hej, wat wil ik eigenlijk? Hé, wat heb ik eigenlijk nodig? Hé, wat voel ik eigenlijk?

Wij zorgen voor een programma waarmee je én de diepte opzoekt in jezelf, en voldoende tijd hebt om te ontspannen en integreren. Er is ruimte voor verbinding en plezier samen, maar ook tijd om alleen te zijn.

We willen jou heel graag laten ervaren: waar en wie je nu bent, is goed. En vanuit die fijne, rustige, liefdevolle plek in jezelf, voel je wat nog meer wil ontstaan via jou, door jou. We helpen je keuzes maken: wat zou het nog kloppender maken voor jou?


Tijdens het Lekkere Leven maak je keuzes vanuit bezieling en ontspanning. Die je vervolgens doortrekt in jouw dagelijks leven. Zodat jouw leven lekkerder en lekkerder wordt. 

Retreat: Over mij
bottom of page