top of page

LIEVE VROUW,

Laten we stilstaan.

Ja, gewoon hier. Want er is wel even wat gebeurd. We zijn nu samen drie maanden onderweg, en al was het zacht, het was ook bouwerig!

Kijk eens terug naar drie maanden geleden; waar stond je toen? Wat dacht je toen je instapte in het programma? Waar liep je tegenaan?

En hoe voelt dat nu? Is het anders?

Ik zag je groeien; je bent meer gefocust op effect dan eerder. Het effect van de juiste actie én het effect van rust. Je hebt ervaren dat in rust helderheid komt: snode plannen en verrassende inzichten.

De afgelopen drie maanden heb ik je met behulp van 10 (!) modules door de basics van ontspannen ondernemen gesleurd. Ik wilde het aantal opdrachten zo minimaal mogelijk houden en je tegelijkertijd maximaal richting geven. Een zetje geven. En ik wil niet zeggen ‘de juiste kant op’, maar: een zetje jóuw kant op. Want jij bouwt een uniek bedrijf op, dat precies bij jou past. Ik vind niets leuker dan je daarbij te helpen.

Je hebt nu een heleboel content waar je een jaar toegang toe hebt. Ik raad je aan om ook de modules die je al bekeken hebt weer eens door te gaan.

En… wat mij betreft zijn wij nog helemaal niet klaar met elkaar! Ik heb je nog zoveel te geven.

Ik heb een tijd gemijmerd over wat ik je het meeste gun en ik kwam bij tijd. Tijd, rust en ruimte om door te bouwen. De gelegenheid om stil te staan, te reflecteren, vragen te stellen en jouw pad te blijven bewandelen. 

We weten allebei dat het tijd kost om een nieuwe gewoonte te integreren in je leven. Ik wens jou dat je niet vervalt in oude patronen.

Ik wens jou dat je in deze hoge energie blijft, omgeven door vrouwen die jou begrijpen. Die voor je klappen als het lekker gaat en met je huilen als het minder gaat. Die jou de wereld gunnen. Ik weet dat ík jou de wereld gun en ik wil er alles aan doen om jou te helpen de positieve verandering die je tijdens het traject hebt ingezet, vast te houden. Dat doe ik zacht én ik houd je wel aan je woord. Ik neem jouw doelen namelijk bloedserieus.

Bij deze bied ik je aan om 6 maanden samen door te gaan. Je hebt dan alle tijd om de modules op jouw tempo door te werken en mij bij mijn kladden te grijpen voor je vragen en je dilemma’s.

6 maanden… dat betekent: 2 x 90 dagen, dus 2 x een check-in en tijd om doelen te stellen en te bereiken. 

6 maanden... dat betekent: begeleiding juist ook tijdens de zomermaanden waarin je graag extra rust en ruimte hebt en begeleiding tot en met de feestdagen. 

6 maanden... dat betekent: verder groeien met lieve leuke medeondernemers die je nu al een beetje hebt leren kennen.


6 maanden... dat betekent: alle tijd om keihard door te gaan met het verder ontwikkelen van je bedrijf en jezelf, op een rustig tempo.

Deze 6 maanden heb je alle ruimte om te werken aan jouw prioriteiten, met mij aan je zijde. Daarnaast leg ik iets meer nadruk op de groei van je bedrijf dan hiervoor, met uiteraard mijn visie op het belang van rust nemen!

Dat betekent dat we ook meer duiken in het doen van lanceringen, promotie en content. Wat daarin handig is, hoe je dat kunt plannen en wat nou echt goed werkt.

Om de week is er een zoomcall, op de good old tijd: donderdag 11 uur. Daarin kun zoals vanouds met me sparren over waar jij tegenaan loopt.

Daarnaast zal er 3 x een masterclass zijn. Door Sandii & vrienden. De inhoud is nog een verrassing, maar het is verdiepend op de modules.

Je hebt alle tijd om op je gemak de modules door te werken en terug te kijken wat opnieuw relevant geworden is en daar je nieuwe vragen over te stellen.

En natuurlijk kun je tussendoor je vragen in Slack plempen!

De investering is 897 euro ex. b.t.w. per maand.

Daarnaast heb ik nog iets belachelijk fijns voor je in petto. Iets wat ik je echt heel graag wil geven. Iets zachts, iets ontspannends, iets verdiepends, iets verwarmends, iets helemaal voor jou. We gaan middenin deze 6 maanden met elkaar op Zachte Kracht businessretraite! 

Ik organiseer een eendaagse businessretraite voor enkel en alleen deze groep. Met meditatie, journalen, wandelen, natuur, ontspannen en helemaal tijd voor jou hebben, zodat je opgeladen en vol inspiratie verder kunt bouwen aan het bedrijf dat helemaal bij jou past. Oh en de overnachting de dag van tevoren is ook ‘on me’! Dat doe ik niet alleen, maar eveneens met hulp van mijn businessvrienden.

Zin in?

De verlenging: Over mij
DSC_3979-bewerkt.jpg
De verlenging: Afbeelding
14aab181-d001-4eff-a15f-93296e424a01_edited.jpg

TIPJE VAN DE SLUIER

Masterclass over copy

1 van de masterclasses wordt gegeven door schrijfheldin Digna Brand. Schrijven kan voor de leuk, ter vermaak of ontroering, maar ook zeker ter verkoop! De reden waarom mensen niet kopen wat jij ze aanbiedt wanneer het product goed is, is ofwel omdat ze er niet van weten, ofwel omdat ze niet overtuigd zijn. Digna leert je in haar masterclass via Zoom, die ze speciaal aan deze groep geeft, hoe je dat doet. Mét ruimte voor vragen.

De verlenging: Over mij
Digna en Sandii_edited.jpg
De verlenging: Afbeelding
Schermafbeelding 2021-06-22 om 15.10.57.png

OKÉ DAN, NÓG EEN TIPJE VAN DE SLUIER

Masterclass over energie

Herken je dat je een tijdje in een fijne, hoge energie zit en dan ineens weer naar beneden dondert? Fijne, wijze vrouw Regina Nieuwhof weet alles over energie en gaat je in een masterclass helpen dit patroon te doorbreken. Zodat jij, los van wat anderen vinden en zeggen, los van wat er om je heen gebeurt, je gewoon idioot goed voelt. Als een idioot. Of gewoon als een normalert, vooruit, dat mag ook.

De verlenging: Over mij

DIT KRIJG JE

VERLENGING MODULES

Je hebt daarmee dus anderhalf jaar toegang

6 MAANDEN MIJN HOOFD

En mijn hart, dat weet je toch!

OM DE WEEK EEN ZOOMCALL

Lekker weer op donderdag, om 11 uur

RUIMTE VOOR VRAGEN

Alle mogelijkheid om in Slack al je vragen te stellen

3 MASTERCLASSES

Verdieping via Zoomsessies door Sandii & vrienden

ZACHTE KRACHT BUSINESSRETRAITE + OVERNACHTING

En de belachelijk fijne eendaagse retraite met overnachting!

BONUS: TRANSFORMERENDE MEDITATIE

Je kunt met je hoofd een heleboel mindsetwerk doen, maar als je onderbewust andere overtuigingen hebt, dan is het moeilijk om dingen te doorbreken. Je ontvangt een meditatie die je helpt steviger te staan. Als mp3, dus je kunt hem zo vaak beluisteren als je wilt.

De verlenging: Lijst
De verlenging: Video

prijzen ex. b.t.w.

4997 EURO

(dat is 832,83 euro per maand)

897 EURO

per maand

LET OP: Voel je een dikke vette ‘OGOTJA!’? Meld je dan uiterlijk 23 juni aan en we gaan er 6 superfijne maanden van maken!

De verlenging: Pakketten & tarieven

BONUS

Betaal je in 1 keer en uiterlijk 27 juni, dan krijg je gratis een 1-op-1 zoomcall met mij aan het einde van deze 6 maanden waarin ik je op weg help naar de volgende stap.

De verlenging: Over mij

Nog een half jaar op stap met juf Sandii? Superleuk! Klik hierboven op de knop of stel je vragen via Slack! Je bent zo welkom.

De verlenging: Over mij

EXTRAATJE

Van plan om ook naar het Kiindweekend te gaan? Ik kan je niet volledig laten betalen. Verleng je, dan krijg je 60% korting op je tickets.

De verlenging: Over mij
Juf Sandii
De verlenging: Afbeelding
bottom of page