Sandii bos_edited_edited.png

JAARPROGRAMMA HET LEKKERE LEVEN

Van volle agenda naar 4 uur werken. Voor succesvolle ondernemers die verlangen naar ontspannen aandacht voor hun mensen, want het leven is nu.

 
DSC_9674-bewerkt.jpg

Je werd ondernemer voor de vrijheid. Je wilde ruimte, zelf bepalen, doen wat echt bij je past.

Nu ben je ondernemer. Voel je het? Heb je alle vrijheid van de wereld? Doe je waar je zin in hebt? Of ben je stiekem veel te braaf om gelukkig te kunnen zijn?

Dat kan echt anders. Dat mag echt anders.

Vrijer. Speelser. Kloppender.

 
DSC_8654-Kopie4.jpg
 

LATER WORDT HET LEUK

Dat houd je jezelf voor. Eerst nog even ondernemen. Nog één project en dan is er ruimte. Over een paar weken wordt het rustiger. Of een paar weken daarna. Je houdt nou eenmaal van werken, dus zo wil je het, lieg je mild tegen jezelf. Je hebt heus grip op je agenda, want als je kind ziek is dan ben je er, toch?

Maar is dat het leven? Er zijn als het echt moet? Wil je er niet gewoon wel vaak zijn en maar soms niet? Dat de focus op het leven met je mensen ligt?


Stiekem weet je wel dat dít de tijd is. Nu zijn je kinderen nog jong, dit is het moment om het leven op te slurpen. Niet te vergeten; nu ben jíj nog jong en weet jij veel wat de toekomst brengt? Van je helaho Yolo enzo. 


Ik snap de focus op je werk wel. Je bent er goed in, je hebt er grip op, je voelt je op waarde geschat. Dat is thuis anders. Met kinderen om je heen gaat alles sloom, je bent ongeduldig en overprikkeld of juist onderprikkeld - hoe dan ook; geprikkeld. Geen grip. En eigenlijk voel je je ook niet op waarde geschat. Je kunt nou niet zeggen dat je thuis zo loopt te liggen te zitten excelleren, of wel?


Maar het fijne is; dat hóeft ook niet. Je hoeft thuis niet te excelleren. Je mag gewoon (lekkere dooddoener) ZIJN. Mens zijn. Met je nukken en flaws en onkunde. 


Hoe zou het voor je zijn als je van jezelf mocht aanrommelen? Daarmee bedoel ik zowel onproductief zijn als menselijke fouten maken. (Welke van de twee voelt het meest ongemakkelijk?)

 

WE WERKEN SAMEN AAN:

RADICALE ZELFLIEFDE

EEN VRIJE AGENDA

VERBINDING MET JE MENSEN

ÉN MEER GELUKSGEVOEL!

 
 

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN...

 • Als je ultieme vrijheid zou ervaren?

 • Als je je tegelijkertijd sterk verbonden voelt met je mensen?

 • Als je de stevigheid voelt om keuzes te maken waar je voor wilt staan, zonder jezelf te overschreeuwen?

 • Als je je bovendien milder dan ooit voelt naar mensen met een andere mening?

 • Als je je gedragen mag voelen op spannende momenten?

Dit is wat ik je geef in mijn jaarprogramma. 

 
87fd209e-13f2-4532-a29e-fa8a06d5c48a.JPG

NA DIT JAAR

 • Ervaar je veel meer innerlijke stevigheid

 • Lukt het je zelfstandig jezelf in een hogere energie te krijgen

 • Voel je je diep verbonden met je dierbaren

 • Is het normaal voor je om de keuzes te maken die je wilt maken

 • Weet je pas écht wat genieten is

 • Lukt het je om je telefoon weg te leggen en te leven

 • Heb je een jaar vol verrassingen gehad

 • Voel je je rijker dan ooit

 

HOE GAAN WE DAT DOEN?

We zien elkaar ongeveer elke zes weken in het eggie. 


Zes keer een livedag, twee keer drie dagen retreat.

Ieder retreat past bij het seizoen en dat is precies hoe dit lekkere jaar zal gaan; we maken samen de seizoenen door met ieder kwartaal een andere focus en een retreat. 

Nou is het heel gemakkelijk om tot jezelf te komen als je totaal ontzorgd wordt en uit je eigen wereldje stapt. Dat gaan we ook zeker ten volste benutten.


Tegelijkertijd zie ik het als essentieel om wat je daarin meepikt te integreren in je leven. Daarom is het programma daar op ingericht. Die tussentijd. Je voelt je niet 12 dagen, maar 12 maanden gedragen. 

Het is gemakkelijk vrij zijn zonder lijntjes met de mensen waar je van houdt, maar het gaat er nou juist om dat je vrij in verbinding kunt zijn.

Daar houden we ons samen mee bezig. Het spanningsveld tussen vrij en verbonden. Dát maakt het leven lekker.

Dit houdt in dat er veel ruimte is om met me te sparren over waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt met betrekking tot dit spanningsveld; zowel in je ondernemerschap als met je gezin en andere dierbaren.

 
IMG_5218_edited_edited_edited.jpg
 

DIT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN

in jaarprogramma Het lekkere leven

Ik prikkel je om het leven fijner, leuker, meer ontspannen voor jezelf te maken. 


En ik geef je de ruimte om bij mij het ondernemerschap en moederschap met elkaar te integreren. Het hoort allebei bij je. Het mag er allebei zijn. In een safe space.

En zo geef ik je dat:

6 LIVEDAGEN

Je komt 6 keer naar me toe voor een livedag met de groep. Daar doen we precies wat ik voel dat nodig is op dat moment. Lekker vaag? Een uitnodiging tot overgave, zou ik zeggen. Denk: retreat meets businessevent meets chillen met die billen.

AFTRAPSESSIE

We starten het traject met een 1-op-1 sessie waarin we samen naar je doelen kijken, zodat je hier vol voor kunt gaan!

SUPERGEHEIM BESLOTEN KANAAL

Iedereen in de groep is met hetzelfde bezig. Dit kanaal is de plek om je met de rest te verbinden.

1-OP-1 COACHINGSVRAGEN

Ik ben er een jaar lang voor je. Elke week kun je een vraag aan me stellen. Getypt of voice, jij kiest. Ik reageer binnen drie werkdagen.

12 X HOT SEATS COACHINGSCALL

Vanuit de doelen die je zelf gesteld hebt, kom je in de online coachingscall bij me terug met kwesties. Die zijn er altijd, groot of klein. Ik help je vooruit te komen, altijd vanuit je eigen doelen. De call is in groep, maar er is altijd tijd voor jou in de sessie, vandaar 'hot seats'.

2 RETREATS

Meervoud? Meervoud! Ik neem je wel 2 keer drie dagen mee op retreat. Steeds passend bij het seizoen. Be there or be square!

PROGRESSIESESSIE

Halverwege het traject hebben we een 1-op-1 call waarin we kijken waar je nu staat en wat de volgende stap voor je is.

BONUS: TRAINING 'ZACHTE BOUWERS'

In de uitgebreide training Zachte bouwers van 6 modules + 3 bonusmodules, met videolessen en opdrachten kun je leren hoe je steeds minder nodig bent in je bedrijf. Pluk eruit wat voor jou relevant is!

BONUS: MEMBERSHIP ZACHTE BOUWERS GEDURENDE HET TRAJECT

Zolang de voorraad strekt

APPLAUS

Want jij ga, vrouw.

Een jaar met mij en andere vrouwen die met hetzelfde bezig zijn - klinkt dat als een droom? Klik op de button en we gaan in gesprek! Ik zal altijd eerlijk zeggen of ik denk dat het voor jou is.

EERSTVOLGEND: 

Livedag 'Van de handrem af' op 24 november die ik samen met mijn meneer (systemisch coach en opleider) geef, waar je door middel van opstellingen loslaat wat je niet meer dient. Het wordt verder een heel zachte dag met lekkers en loom en rust.

 
DSC_9734-bewerkt.jpg

VIER FEESTJES!

8 keer per jaar zijn we live aanwezig met elkaar. Ieder seizoen met een andere nadruk, maar altijd met een combinatie van verbinden met jezelf, elkaar en de natuur. Met comfort en uitdaging in een sappige mix geblenderd. 

Niet alleen gezellig de pellig, maar vooral idioot waardevol.

Live. 


Jij en ik en de andere fijne vrouwen!

Neem je zwemspullen mee.

Ik zeg niet wat we gaan doen. 

 

HOE ZIEN DIE LIVEDAGEN ERUIT?

Ik zeg toch een beetje wat we gaan doen

Tsja, ‘retreat’ dekt hier het beste de lading, maar als je me een beetje kent, weet je al dat het nooit veel goeds kan betekenen. Grapje. Het wordt in ieder geval geen superserieus en moeilijk retreat.

Natuurlijk gaan we genieten, maar dat is niet (alleen) op een matje. Ik kan helaas niets over de verrassingen vertellen die je te wachten staan, maar geen zorgen: ondanks alle mafheid zorg ik ervoor dat je opgeladen naar huis gaat!


Maar een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Verwacht een beetje van dit en veel meer:

 
 
DSC_3068-Kopie1.jpg

WIE IK DAN BEN ENZO

Ik weet dat ik gezien word als iemand die durft wat ze doet.


Dat is ook wel waar, maar dat maakt het niet minder spannend. Als ik terugdenk aan de eerste jaren dat ik ondernam, dan denk ik aan de toffe dingen die we in de wereld geslingerd hebben, maar ook aan waar het mis ging. En dat was steeds op een punt waarin ik me niet capabel voelde en het lot in de handen van een hij-zal-het-wel-weten-meneer legde. Of dat ik gewoon mijn kop in het zand stak en wachtte tot het overwaaide. Als ik ergens slecht in was, dan was het voélen. Voelen wat ik wilde. Dat maakte dat ik als ondernemer (voor de vrijheid, toch?) concessie na concessie deed. Tot ik ermee stopte. 

Er stortte niets in, er kwam wel verandering. Dat is niet altijd gemakkelijk, maar wel heel vervullend. 


Ook privé ben ik veel beter gaan voelen wat ik écht wil. Ik hoefde daar niets voor te leren, maar vooral los te laten. 

En zo vinden wij ons jaren later aan de start van een nieuw hoofdstuk: buiten wonen en de kinderen naar een klein schooltje op een boerderij, slechts drie dagen per week. Súperspannend en het klopt. 


Ik vind dat wij vrouwen onszelf veel te onvrij opstellen. Begrijp me niet verkeerd; verbinding is voor mij een van de belangrijkste dingen in het leven. Maar dan wel verbinding met wie er voor jou echt toe doet. En dus niet met alles en iedereen in de wereld. 


Ik help je om je eigen keuzes te maken, op alle vlakken van je leven. Om je steviger te voelen in jezelf. 

Dit leven doe je één keer. Maak het je mooiste, gekste, vetste, rijkste, blijste. Met jouw mensen.

 
dsc_3767-bewerkt_edited.png
 

- WE EREN DE SEIZOENEN -

Het beste uit elke fase halen

Het leven bestaat uit cycli. Naar binnen, naar buiten, rust en groei, yin en yang, comfort en uitdaging. Zowel op het ritme van het seizoen en naar je eigen cyclus. 

Ik neem je mee in deze cyclus zodat je elke fase optimaal weet te benutten. Dat is fijn voor jezelf, je bedrijf, je gezin, je leven en... wat is er nog meer eigenlijk? Hét leven!

Loop je met me mee?


Dan gaan we elk seizoen met elkaar vieren!

 

WINTER

Naar binnen

De winter (van het jaar, je cyclus, de maancyclus én van de dag = ochtend) is de fase waarin je naar binnen keert, geïnspireerd raakt en niet slimmer, maar wijzer wordt. 

Het is de periode waarin je nieuwe dingen over jezelf leert. Essentieel om dus niet over te slaan door lalala door te knallen. Een goed moment om te mijmeren en te integreren.

DSC_9447.jpg
DSC_4109-bewerkt_edited.jpg

LENTE

Zaadjes planten

Dit is de tijd om snode plannetjes de grond in te stoppen. De lente van je leven, het maagdelijke, frisse, nieuwe. De pre-ovulatie weetjewel. Tijd om intenties te bepalen en de eerste stappen in te zetten. 

ZOMER

Rock het

Ze noemen de zomer ook weleens 'de ovulatie van het leven' (nog nooit gehoord, maar lijkt me toch leuk). Het ideale moment om boven jezelf uit te stijgen!

Sandii boekpresentatie WBNH.jpg
DSC_3693-Kopie1.jpg

HERFST

Oogsttijd

Vergeet je niet te oogsten? Wat je in de wereld hebt gepland, mag je nu gaan plukken. Het is vet belangrijk om t genieten in plaats van doordenderen. Snuif het op.

 
d6fcacbc-5bfb-4d8b-8ebf-3f745d9fba7b 2_edited.jpg
 

'Het leven is goed, als je wilt wat je doet'

~ Mijnnaamislevi

 
 

'Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg'

 
Sandii Zachte Linde_edited_edited.jpg
 

BEN JIJ...

  

 • Ondernemer met altijd het gevoel van te weinig tijd?

 • Zakelijk succesvol, maar met zin in het fijne kleine?

 • Toe aan uitdaging én comfort, opgelegd in een mix die Sandii je inschenkt?

 • Bereid nieuwe dingen te proberen?

 • Spiritueel openminded?

 • Nerveus omdat we misschien gaan dansen? (Gaan we)

 • Op zoek naar vervulling, geluk, lol en rust?


Dan wil je hier bij zijn.

20200925-DSC_2077-bewerkt-2 klein.jpg
 
Sandii Zachte DSC_4489_edited_edited.png

KLAAR MET VEEL TE HARD WERKEN?

Ik help je de echte prioriteiten in je leven scherp te krijgen, zodat je ruimte maakt voor een lekker vrij leven. 

 

Instappen in het traject was 1 van mijn beste beslissingen, het was echt een feestje en een openbaring, het was als thuiskomen.


Je leert in het traject tijdens elke module zoveel waardevolle dingen die direct toepasbaar zijn op je bedrijf en dagelijks leven. Dit ondersteunt met de coachingcalls zijn ideaal. Sandii legt dingen heel fijn uit op haar eigen Sandii manier waardoor het ook echt blijft hangen.

Ik heb altijd gedacht dat ik goed pastte in de harde zakenwereld, maar juist de zachtere manier van zakendoen, luisteren naar je gevoel en je lijf en vooral slim en efficiënt ondernemen passen veel beter bij mij.  


Ik geniet van zakelijke plannen smeden en uitvoeren, maar ik geniet nog meer van tijd met mijn zoontje doorbrengen en sporten, en dit kan ook gewoon allemaal naast elkaar zonder schuldgevoel maar met juist extra energie en efficiëntie.


Terugkijkend op het traject heeft het mijn denken echt verandert en me vooral zekerder gemaakt over mijn eigen gevoel, krachten en keuzes. Ik zie het totaalplaatje van waar ik heen wil met mijn bedrijf en met mezelf.


Tijdens het traject, en ook nu nog, voelde ik me echt gedragen door Sandii en de andere onderneemsters, er is zoveel gedeeld, en we zijn allemaal zoveel gegroeid. Echt heel bijzonder om mee te maken.


Gun jezelf dit alsjeblieft ook, je zult jezelf zo dankbaar zijn.

Leslie

 

DATA OM REKENING MEE TE HOUDEN:

Retreats:
winter: 11 - 13 januari
zomer: 21 - 23 juni

De overige livedagen zijn op donderdagen en ook online groepssessies zullen zoveel mogelijk op een donderdag zijn.


Livedagen:
24 november
23 maart
20 april
25 mei
14 september

verdere data worden later ingepland

Data onder licht voorbehoud.

 

NOG 1 X OP EEN RIJ

Je ontvangt:

 • Een jaar lang mij aan je zijde

 • Niet 1, niet 2, niet 3, maar 8 livemomenten waarvan 2 meerdaags!

 • Ruimte om elke week je vragen via een kort lijntje privé te stellen

 • 12 x maandelijkse online groepscoachingcalls

 • Twee 1-op-1 online coachingsessie

 • Mijn team aan co-facilitators 

 • Geheime verrassingen

 

‘HOE GAAT HET?’ BEANTWOORDEN MET ‘GOED, DRUK’: HERKENBAAR?

Ons hoofd is druk, ons lijf is druk (of staat onder spanning door al dat zittende werk), ons privéleven is druk, ons werk is druk.


Terwijl we gebouwd zijn op een werkweek van 4 uur (jagen, besjes plukken en eten bereiden). Af en toe een spurt te maken (voor een leeuw ofzo). En nooit die doorlopende uitputtingsslag die we de laatste honderd jaar hanteren. Met minder gedoe bij de was, maar veel meer gedoe op je scherm - altijd bij de hand.


We kunnen het best aan om hard te rennen (voor die leeuw, of voor je lancering), als we het vuur maar voelen. En dát vind ik misschien nog het ergste; dat we onze schaarse tijd steken in dingen die we niet eens willen doen.


Nou ben ik ondernemer en kijk vanuit de kansen die een ondernemer heeft; vrijheid, rijkdom - in alle opzichten, alleen nog maar doen wat voor je klopt. Alleen is dat vaak niet de realiteit.


Ik kan me nog levendig herinneren dat ik keihard werkte toen ik nieuwe ideeën in de wereld zette; boeken, festivals, een tijdschrift, online community, cursussen, een webshop. Maar dat klopte, ik deed waar mijn hart sneller van ging kloppen. En ik kan me ook levendig herinneren dat ik keihard werkte om dat in de lucht te houden. Dat klopte niet, want ik ben niet gemaakt om doorlopend dezelfde taken uit te voeren. Ik liep er keihard op leeg en raakte overspannen. Ik voelde me alleen en kon het niet meer dragen.


Inmiddels loopt alles als een machine; het tijdschrift wordt gemaakt als ik er niets aan doe, net als de community, socials en nieuwsbrieven. Spannend misschien, want jij wilt steeds iets nieuws kunnen doen, toch? Voor jou werkt het dan niet om met een team te werken, of wel? Maar juist de machine geeft je vrijheid. Stel dat alles wat je nu neergezet hebt zou draaien zonder jou, wat zou jij dan kunnen doen?


Ik run twee bedrijven in 2 uur per week. En in de derde stop ik al mijn energie. Dat wil zeggen, mijn werkenergie. Het meeste is voor de mensen die ik het leukste vind; mijn gezin, vrienden, familie én mezelf. Maar die werkenergie voel ik stromen als ik mezelf de vrijheid geef te doen waar ik zin in heb. Klinkt vast heel blond-millenial-meisje-met-chai-latte, maar misschien heeft de wereld dat wel precies nodig.


Ik zie het zo: wij in het westen hebben alle kansen. Ik vind het aan ons om ze ook te pakken. Ik weet dat als jij mij volgt, je een visie voor de wereld hebt. Hoe beter het jou gaat, hoe meer er van die visie terecht kan komen. Omdat je ruimte in je hoofd en hart hebt om daar aandacht aan te geven. Omdat je de middelen hebt om er geld aan te geven. Omdat je de stem hebt om er geluid aan te geven.


Ik wil dat het jou onbegrensd goed gaat. En dat je daarbij in verbinding kunt blijven met wie er voor jou toe doen.

 
tijd-5.png

Waarschijnlijk wéét je wel wat je bedrijf zou laten groeien, maar heb je er gewoon geen tijd voor. 

Je hebt systemen nodig in je bedrijf, maar geen tijd om ze te maken.

Je hebt tijd nodig, maar geen geld om uit te besteden zodat je vrijgespeeld wordt.

En je hebt geld nodig, maar geen tijd en niet genoeg systemen om je inkomsten te maximaliseren.

Je denkt misschien dat je eerst harder moet gaan werken om aan geld te komen. Maar harder werken is de oplossing niet. Als je je tijd besteedt aan taken die niet bijdragen aan de groei, dan kom je niet veel verder. Wanneer je als kapitein in de machinekamer staat, zie je niet dat het schip op een ijsschots stuit.

Ik laat je zien hoe je je tijd anders inzet, waardoor je de ruimte hebt om je bedrijf te ontwerpen, waardoor je kunt uitbesteden, waardoor je geld hebt voor meer wellness én waardoor je steeds meer en meer ruimte voelt om de ontwerper van je bedrijf te zijn. 

Hoe meer je je als ondernemer gedraagt als de ontwerper van je bedrijf, hoe gezonder het kan worden. Jij bent degene die het overziet, bijschaaft, kansen van verre ruikt én deze snel kan pakken.